KOCAELİ / BAŞİSKELE - Vezirçiftliği Ortaokulu

Vezirçiftliği Ortaokulu

Karadenizliler Mah. Ordulu Cad. Yoncalı Sok. No2/1 41140 Başiskele/KOCAELİ
Vizyon
Vatanına,milletine,bayrağına,milli ve manevi değerlerine bağlı,ailesine ve Türk Milleti´ne yararlı nesiller yetiştirmek. Çağdaş,bilim ve teknolojinin farkında olan, yeniliklere açık öğrenmeyi temel ihtiyaç olarak kabul eden, nitelikli, sorumluluk bilinci olan, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, olaylara geniş bir açıdan bakabilen,özgüveni gelişmiş,sosyalve kültürel faaliyetlere katılan,demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizi Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı, Türk Milleti´nin milli, ahlaki,insani, manevi,kültürel değerlerini benimseyen,koruyan ve yücelten; Ailesini,vatanını,milletini seven ve daima geliştirmeye çalışan; İnsan haklarına saygılı, demokratik,laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen,özümseyen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar yetiştirmek,Eğitim-Öğretim verdiğimiz öğrencilerin ailesine Türk toplumuna yararlı birer fert olmaları için gerekli olan davranış ve duyguları kazandırmaktır.
Ulaşım
D-130 Yalova-Bursa yolu, Doğu Sanayi ışıkları girişinden 200 m ileride sağdadır.
Karadenizliler Mah. Çiçekler Sok. No:14 Başiskele / KOCAELİ
Kocaeli il merkezine 4,Başisekele ilçe merkezine 5 km mesafededir.
TÜBİTAK 4006
e-Twining